Altaner giver muligheder for selvrealisering

29. marts 2016

En stor flot altandør (foto minaltan.dk)

En stor flot altandør (foto: minaltan.dk)

Alle mennesker når som regel til et punkt i deres liv, hvor de føler, at der skal ske et eller andet drastisk. Det kan være, at de har lavet det samme for længe. Det kan være, at de aldrig føler, de har tid til at koble af. Eller måske har de et brændende ønske om at læse nogle flere bøger eller skrive dem selv. Ja, eller måske noget helt tredje. Under alle omstændigheder er det rent fundamentalt. Der skal ske noget, hvor omdrejningspunktet er en selv.

 

Altaner skaber et frirum

Det kommer typisk efter en periode, hvor det har handlet om andre, for eksempel ens børn, forældre eller lignende. Og derfor er selvrealiseringen oftest også på sin plads. Der skal være rum til det. Men hvad, der måske ikke ligger lige til højrebenet, er, at en altan kan hjælpe en til at opnå det, man vil. Den kan nemlig give et frirum, som man kan have helt for sig selv. Man kan bruge det frirum til netop det, man har behov for. Og man behøver ikke dele det med nogen andre. Hvis du for eksempel bare har behov for at koble af, så er altanen perfekt til formålet. Du kan lave den til en elektronik-fri-zone, hvor det kun er tilladt at være til i nu’et.

 

Få en lille have i højden

På den måde kan du gå derud efter en travl dag, trække vejret dybt, lukke øjnene og slappe helt af. Det giver overskud. Hvis du har en drøm om at læse flere bøger eller skrive dem selv, så er altanen også det perfekte stille spot, hvor du kan være for dig selv i fred og ro. Du kan også bruge den til at dyrke planter, blomster og krydderurter. Og man siger, at havearbejde kan have en form for terapeutisk effekt i sig selv. Hvad end du er til, så skaber altanen et frirum, du kan bruge. Det allerbedste er, at du kan bruge rummet lige nøjagtigt, som du har lyst til.

Se et stort udvalg af altaner her.

 

Få mere inspiration:

Boligindretning- noget af en udfordring

En funkisvilla er en funktionel villa

Tags: , ,

One Comment

  1. […] Altaner giver muligheder for selvrealisering […]

Leave a Comment