Derfor skal du vælge en altan i galvaniseret stål

27. januar 2017

Træk sommeren ind fra din altan (foto minaltan.d)

Træk sommeren ind fra din altan (foto: minaltan.dk)

På markedet for altaner finder man en masse forskellige modeller. Alt fra romantiske støbejernsaltaner til moderne altaner i glas kan ses omkring i bybilledet, og det er i høj grad smag og behag, hvilken type altan, der er flottest. Dog er der andet end bare udseendet at tænke på, når man overvejer at anskaffe sig en altan, og vedligeholdelse er en af de vigtigste ting. Læs i denne artikel om, hvorfor en altan i galvaniseret stål er det bedste valg, du kan træffe.

 

En altan i galvaniseret stål holder evigt

Selvom mange typer altaner ikke kræver den store vedligeholdelse, kan de godt komme til at se grimme ud, hvis de ikke holdes rene og pæne. En glas altan er ikke meget værd, hvis man ikke vasker glasset engang imellem, og en altan i støbejern eller træ kræver en stor mængde maling for at holde sig pæn. En altan i galvaniseret stål vil derimod ikke have brug for den mindste smule vedligeholdelse, og man kan dermed bare slappe af og nyde sin altan, hvis man vælger denne type.

 

Sådan laves en altan i galvaniseret stål

En altan i galvaniseret stål laves ved at de forskellige dele dyppes i zink, der er smeltet og varmet op til en høj temperatur. Herved går zinken i forbindelse med stålet, og i virkeligheden ruster zinken faktisk på stålet, så der dannes et beskyttende lag oven på selve stålet. En altan i galvaniseret stål er altså langtidsholdbar, fordi den allerede er rustet til på en kontrolleret måde. Køber man en altan i galvaniseret stål, er man derfor sikker på at kunne have en dejlig altan i ufatteligt mange år ud i fremtiden. Man kan ikke få en altan, der er mere holdbar end en altan i galvaniseret stål, og det er derfor et godt valg, hvis man går efter en langsigtet løsning.

 

Læs mere om fordele ved en altan i galvaniseret stål på denne side

Tags: , , , ,

Leave a Comment