Engangsservice er praktisk, når det skal gå lidt tjept

14. december 2016

Det er så nemt med engangsservice (foto kontorting.dk)

Det er så nemt med engangsservice (foto: kontorting.dk)

Det er altså rart, når man ikke behøver at vaske op hele tiden eller fylde opvaskeren gang på gang. Eller eksempelvis efter et større selskab, hvor der både har været middag, aftenkaffe og måske endda også natmad; ja, så er det altså nu en gang lettere og mere medgørligt, hvis man har brugt engangsservice. Eller når man arbejder i kantine, så er det altså heller ikke helt så hensigtsmæssigt, hvis alle portionerne af dagens varme ret bliver serveret på service, der skal vaskes op efterfølgende. Det kan godt være, det er mere behageligt at spise fra, og nemmere at balancere maden på, men hvis der er tale om nærmest masseforbrug, og hvis det skal gå hurtigt, så kan engangsservice altså være noget af et hit. Så er man også fri for at holde styr på sit glas eller at gå hele vejen tilbage til kantinen, eller hvor servicet nu skal vaskes op, når man er færdig med at bruge det.

 

Engangsservice er det oplagte valg, når det er tid til julefrokost

Det kan også være, at der er tale om, at man til årets julefrokost har lejet et lokale, hvor der ikke er mulighed for køkkenfaciliteter. I sådanne tilfælde er det også langt mere praktisk med nogle skraldesække i hjørnerne, hvor man kan smide servicet i, for så slipper man jo for at bekymre sig om, hvor man skal gøre af alle glas og tallerkner, og hvordan man nu lige skal sørge for at få det hele rent igen. For det er da ikke så lækkert, hvis man skal medbringe eget service og dermed og fragte det med hjem igen i brugt tilstand.

 

Du kan finde engangsservice til alle anledninger

Lige som med alt andet, så er der med engangsservice også stor forskel på, hvor god kvaliteten er. Noget er lavet af pap, mens andet er lavet af plastik; og der er fordele og ulemper ved det hele. Engangsservice findes også med og uden forskellige motiver, så man kan finde noget passende og mere interessant til eksempelvis børnefødselsdage, halloween eller nytår.

 

Du kan finde engangsservice lige her

 

Læs mere her:

Plastfolie kan redde dine ting under transport

God kontorforsyning

Tags: , , , , ,

Leave a Comment