Få en behagelig søvn med gode hovedpuder

10. januar 2017

En god hovedpude gør meget for din søvn (foto Dunlopillo.dk)

En god hovedpude gør meget for din søvn (foto: Dunlopillo.dk)

Voksne mennesker har brug for at sove mellem 7 og 9 timer hver nat. Det er længe at lægge på den samme hovedpude. Derfor er det en god ide at investere i en hovedpude, der passer præcis til dig og dine behov. På den måde ligger du mere behageligt med hovedet, når du sover. Nogle sover på maven, nogle sover på ryggen og andre sover på siden. Uanset hvordan din sovestilling er, får du en bedre søvn, hvis du vælger en pude, der passer til din sovestilling. Mange hovedpuder er designet efter en bestemt sovestilling, så det er en af de ting, du skal være opmærksom på, når du køber ny hovedpude. Der er nemlig forskel på højde og størrelse på hovedpuderne, og hvad der passer bedst til dig, afhænger af, hvordan du sover, og hvor du foretrækker dit hoved er placeret, når du ligger i din seng.

 

Hård eller blød pude

Udover at der findes forskellig størrelser på hovedpuderne, fås de også i forskellig hårdhedsgrad. Derfor skal du finde ud af, om du foretrækker en pude, der er hård, eller en der er blød. Derudover fås hovedpuder i forskellige slags materialer. Nogle hovedpuder er af Memory-Skum, som former sig efter, hvordan du ligger. Andre er fyldt med fiberfyld, nogle med latexfyld og andre med naturfyld.

 

Spørg fagfolk til råds

Det kan være svært at finde den hovedpude, der passer bedst til dig. Derfor er det altid en god ide at spørge en eller flere fagfolk til råds, da de kan guide til dig at finde den helt rigtig pude, så du ligger behageligt hele natten.

Klik her for at se et stort udvalg af hovedpuder.

 

Se mere herinde:

Få en bedre nattesøvn med gode topmadrasser

Wonderland kan optimere din søvn

Tags: , , , ,

Leave a Comment