Få produktive medarbejdere med en bordventilator

21. oktober 2016

Find en bordventilator til kontorvarmen (foto: kontorting.dk)

Find en bordventilator til kontorvarmen (foto: kontorting.dk)

På varme sommerdage, kan kontoret godt virke som et drivehus. Specielt hvis i på arbejdspladsen har mange vinduer, og solen står på i løbet af dagen. Det betyder meget for hvordan du arbejder. For føles det som om luften står stille, kan det give hovedpiner og være demotiverende – specielt hvis du kan se ud i solen og den friske luft uden at få fornøjelse af den.

 

Bordventilator genopliver dig

 

På sådanne varme dage, er det vigtigt at få luftet godt ud. Men det er ikke altid det er muligt, eller at det er nok for at få luft til hovedet. Løsningen kan derfor være en bordventilator. En bordventilator er nemlig din sikkerhed for at få luft og blive kølet lidt af på de varme dage på kontoret. Ved at have konstant luftcirkulation undgår du også de irriterende hovedpiner, der ofte kommer snigende hen på eftermiddagen på grund af tung luft. Netop det er en del af dårlig arbejdsmiljø, og gør dig demotiveret og uproduktiv.

 

Hjælp dine medarbejdere

Som leder og arbejdsgiver er du sikkert også interesseret i, at dine medarbejdere gør deres bedste og leverer det, de skal. Du kan hjælpe dem på vej ved at sørge for et godt indeklima og arbejdsmiljø. Det kan omfattende, men med en bordventilator er du godt hjulpet på vej. Dine medarbejdere vil takke dig, og du vil også se resultater på bundlinjen.

 

Se udvalget af bordventilatorer her

 

Få mere inspiration:

Plastfolie kan redde dine ting under transport

Hold styr på datoerne med en spritny elegant årskalender

 

Tags: , , , ,

Leave a Comment