Find det største udvalg af servietter til din samling

13. marts 2017

Servietter gør lejligheden lidt mere festlig (foto: kontorting.dk)

Uanset om man spiser alene, med sin familie eller har gæster på besøg, er det rart at kunne dække pænt op. Når man gør noget ud af borddækningen, eksempelvis med flotte servietter, vil folk nemlig føle sig mere velkomne og have lyst til at bruge noget tid omkring bordet. Dette betyder blandt andet, at man kommer til at nyde maden endnu mere, fordi man ikke spiser så hurtigt. Og lige præcis sådan bør det være, for det giver ikke nogen mening at bruge mange timer på at lave mad, for efterfølgende at kaste maden ned.

Lav fine figurer ud af servietter

Men en serviet behøver ikke bare at ligge fladt på tallerkenen. Man kan nemlig lave små figurer eller lignende ud af servietten. Og det er rent faktisk noget, som alle kan finde ud af. Selvom det måske lige vil kræve lidt træning, er der ingen grund til ikke at kaste sig ud i det. Alle der sætter sig til rette ved bordet, vil nemlig sætte stor pris på, at der er blevet gjort lidt ekstra for at skabe en hyggelig stemning omkring middagsbordet.

Servietter til de forskellige højtider

Specielt ved de særlige højtider, skal man sørge for at have servietter på bordet. Hvis man har en meget travl hverdag normalt, er det nemlig vigtigt at sætte tempoet helt ned, når man har nogle fridage. Med en pæn borddækning og et hyggeligt middagsmåltid, vil man således kunne slappe helt af. Men det bør ikke bare være almindelige servietter der bruges ved særlige højtider. Når det eksempelvis er jul, skal man sørge for at købe servietter med julemotiver, mens man skal finde nogle fine servietter i forårsfarver, når det er påske. Her kan det give god mening, at købe et lille lager, så man har lidt af skifte mellem.

Køb servietter online ved at klikke her.

 

Se også:

Hold styr på datoerne med en spritny elegant årskalender

Afspændingsmiddel klargør og gør maskinens vask ren hver gang

 

Tags: , , ,

Leave a Comment