En halvhøj juniorseng er barnets førstevalg.

10. marts 2017

Juniorseng til alle typer (foto: traevarer.dk)

Når ens børn bliver gamle nok til at flytte ud af tremmesengen og skal have deres egen rigtige seng, skal man sørge for at foretage det helt rigtige køb. Mens det for forældrene måske ikke har så stor betydning, at der lige pludselig skal bruges en ny seng, er det helt anderledes når det kommer til barnet. For barnet er det nemlig en stor dag, når det skal have deres helt egen seng. Derfor kan man med rette inddrage barnet i beslutningen. På denne måde sikrer man sig også, at ens børn vil elske at ligge i deres nye seng.

En halvhøj juniorseng gør det lettere for forældrene

En af de type senge som bør man kigge på med ens børn, er en halvhøj juniorseng. Børnene vil med garanti kunne lide at få en seng, der er lidt anderledes end en normal seng. I en halvhøj juniorseng vil børnene komme til at sove trygt, men også forældrene vil kunne være rolige. Fordi sengen ikke er i fuld højde, vil der nemlig ikke kunne ske de store ulykker, hvis barnet skal ned om natten. Og for barnet har det ikke nogen betydning om sengen blot er halvhøj eller den er i fuld højde. Bare det at den er lidt anderledes, end en normal seng, har stor betydning. Skulle man have problemer med at få barnet op om morgenen, vil det også være lettere at få dem ned, når sengen ikke er i fuld højde.

Smart opbevaring under en halvhøj juniorseng

Hvis man har et børneværelse, hvor der ikke er specielt meget plads, er der endnu flere argumenter for at vælge en halvhøj juniorseng. Under sengen kan man nemlig opbevare forskellige ting, eksempelvis børnenes legetøj, og dermed kan man udnytte rummets størrelse optimalt.

Køb en smart halvhøj juniorseng til dit barn på traevarer.dk.

 

Se også:

En kugleramme brugte man til at tælle med

Æstetiske reoler skaber flotte opbevaringsmuligheder

Tags: , , ,

Leave a Comment