Læs om, hvornår dit barn skal skifte til juniorseng

12. juli 2016

Juniorseng til alle typer (foto: traevarer.dk)

Juniorseng til alle typer (foto: traevarer.dk)

Alle overgange kan være svære. Ikke mindst at finde ud af, hvornår dit barn er klar til at tage et nyt skridt. Der er mange gode råd til, hvornår du skal skifte tremmesengen ud med en juniorseng. Det er i sidste ende et spørgsmål om netop dit barns behov. Hvis dit barn har vokset sig ud af sengen, så er det tid til at skifte til en større seng. Det kan også være, at dit barn er begyndt selv at kunne krave op eller ud af sengen. Så kan man af sikkerhedsmæssige årsager også vælge at skifte til en junior seng.

 

En høj seng giver mere gulvplads

I starten vil det nok være en god idé, at du har en sengehest til sengen, så dit barn ikke faldet ud af sengen. Mange børn sover temmelig uroligt om natten. Derfor er det en god idé at give dem lidt ekstra støtte. Det kan også være en rigtig god idé at lægge en form for underlag på gulvet, så hvis dit barn skulle være uheldig og falde ud, så er faldet ikke så hårdt. Der er mange forskellige juniorsenge på markedet. Men en ting, man virkelig skal tænke over, når du skal til at indrette børneværelset er, at barnet også skal have lyst til at være på værelset.

 

Hvilken seng, skal du vælge?

Mange kommer til at begå den fejl, at børneværelset får sit helt eget tema. Og selvfølgelig skal man kunne mærke, at dette er et børneværelse, men faktisk viser mange undersøgelser, at børn er mest trykke ved at være i rum, der ligner husets øvrig. Det er derfor en god idé at lade sig inspirere af, hvordan I har gjort i de øvrige rum. Tænk derfor over, hvordan værelse skal se ud, når I vælger sengen til barnet. Du kan også tænke over, hvilke funktioner værelset skal kunne rumme. Er det kun et værelse, hvor barnet sover eller er det også legeværelse i løbet af dagen? Så er det måske en god idé at vælge en seng, som har flere funktioner.

 

Du kan se det store udvalg af juniorsenge på traevarer.dk

 

 

Se mere:

Æstetiske reoler skaber flotte opbevaringsmuligheder

Skab et rustikt men moderne look med en tallerkenrække

Tags: , , , , ,

One Comment

  1. […] Læs om, hvornår dit barn skal skifte til juniorseng […]

Leave a Comment