Lav din egen plakat, og forny hjemmet

8. maj 2017

grafiske plakater (foto: minplakat.dk)

grafiske plakater (foto: minplakat.dk)

Mange mennesker bruger lang tid på at indrette deres hjem – deres base -, så det passer til egen smag og egne behov. Det er vigtigt, at man trives i sit hjem, da man bruger rigtig meget af sin tid her. Inde-miljøet skal være rart, så både du, familie, partner og gæster kan slappe og nyde hinandens selskab. Efter noget tid i de samme, vante omgivelser, kan man dog godt trænge til fornyelse. Det kan være, at du ikke ligefrem har råd, tid eller lyst til at gøre noget så drastisk som at om-rokere hele hjemmet eller ligefrem flytte. Mindre kan heldigvis gøre det: noget nyt til væggene kan skabe en helt ny stemning i et rum.

Få god inspiration på nettet

Måske forbinder du ikke ligefrem dig selv med store, tunge oliemalerier. Det kan også være, at du ikke har lyst eller mulighed for at spendere en formue på kunst. Heldigvis kan plakater pynte mindst ligeså meget på væggene uden at ruinere dig. Det eneste, du behøver, er tape eller en ramme og en bar væg. Du kan lave dine egne plakater, så du er sikker på, at de passer ind i hjemmet. Du kan lave en enkelt, grafisk plakat og hænge den alene på en ellers nøgen væg, så det grafiske motiv for alvor træder frem. Du kan også lave flere plakater, og hænge dem på en række for et sjovt udtryk.

Lav din egen plakat til hjemmet

Det er ikke sikkert, at alle plakater på markedet falder i din smag. Det er derfor super smart, at man kan lave sin egen plakat. På den måde kan du skabe en plakat, helt som du ønsker den. Samtidig er du sikret, at den passer til resten af dit hjem og eventuelle andre billeder. Du kan både lave collager, fotografier (for eksempel af ferieminder eller familiemedlemmer), grafiske tryk og illustrationer.

Tags: , , ,

Leave a Comment