På altaner kan man få det hele med

23. februar 2017

En stor flot altandør (foto minaltan.dk)

En stor flot altandør (foto minaltan.dk)

Det er så dejligt, når man har lidt ekstra plads til rådighed, men hvis man nu bor midt inde i byen, lad det være i villa eller i lejlighed, så kan det altså godt være svært at få lov til at kunne udvide med et ekstra værelse eller en større stue. Derfor kan den optimale løsning være at anskaffe sig en altan. En altan kan give meget ekstra plads til din bolig, men det kommer jo selvfølgelig også an på, hvor stor den i det hele taget må være for alle de dér formaliteter, der nu også skal tages hensyn til. Men en altan vil altså komme til at føles som om, der er sket en mere eller mindre udvidelse af boligen.

 

Med hvem vil du dele dine oplevelser på altaner?

Der findes både åbne altaner og lukkede altaner, og der er naturligvis fordele og ulemper ved begge dele, som der jo er med næsten alle muligheder. Men en altan byder på mange muligheder. Det er her, du kan skabe nye minder med venner, veninder og familie til et lækkert glas rød- eller hvidvin, mens I sidder ved cafébordet og nyder aftensolen. Det er på altanen du kan nyde dagens første morgenkaffe, inden det hele går løs med unger, der skal køres til institutioner, og du selv også skal på arbejde bagefter. Det er også på altanen du lige kan få lov til at koble af med en fyraftensøl, mens du lader tankerne flyde frit og måske gennemgår de tre bedste ting, der er sket i løbet af dagen. Eller hvordan du vil planlægge den kommende weekend.

 

Altaner kan fungere som din lille private have

Det kan også være, du har en gemt botaniker et sted i hjertet. Så er det også på altaner, man kan få sin egen, hyggelige have oppe i højden, hvor du kan dyrke altankasserne med lige, hvad dit hjerte måtte begære. Jordbær, ærter og lækre krydderurter, eller måske en masse smukke og farverige blomster til at pryde bybilledet med?

 

Klik her for at se et stort udvalg af altaner

 

Se også:

Gør din ejendom mere værdifuld med en glas altan

Altaner giver muligheder for selvrealisering

Tags: , , , , ,

Leave a Comment