Spiseborde der samler og giver minder

17. november 2016

Arbejdsbord (foto: traevarer.dk)

Med det rette bord er der plads til alle (foto: traevarer.dk)

Måltiderne er i mange familier det, som samler familien mindst én gang om dagen og til højtider og fejringer. Altså er spisebordet genstand for mange minder, og derfor er det for mange vigtigt at man finder et, der kan rumme alle, dem man holder af.

 

De mange slags spiseborde

 Hvilket et spisebord der skal samle din familie og damme rammer for jeres minder, er op til dig og dine præferencer. Man kan ikke komme uden om, fordi det er en samlingspunkt og et forholdsvist stort møbel, at det tager plads og fokus i hjemmet. Derfor er det også vigtigt – i hvert fald for mange – at spisebordet passer ind i indretningen eller er forholdsvist neuralt, så det kan passe ind i de fleste hjem. Dertil kommer beslutningen om størrelse, form, materialer med mere.

 

Det runde spisebord

Et rundt bord er godt til dig, der kan lide at have familien tæt på. Med et rundt spisebord gør det muligt for alle at have samtaler uden at skulle råbe ned i den anden ende af bordet. Dog kræver et rundt spisebord masser af plads, så hvis du har begrænset plads i dit hjem eller spisestue er et rundt bord nok ikke til dig. Det kan et bord med udtræk eller ekstra plader dog være. På den måde kan du spare plads, når du ikke har gæster, og forlænge bordet med plader eller udtræk, når i samles i vennekredsen eller familien til en god middag. Hvad enten du foretrækker et bord i træ eller et andet materiale er helt op til dig og dine behov. Men et spisebord i træ –  behandlet som ubehandlet – er en klassiker, der aldrig går af mode, og med garanti vil passe ind i dit hjem i mange år frem.

 

Se udvalget af spiseborde i træ her

 

Få mere inspiration:

En højstol er altid en langsigtet beslutning

Behageligt med en skammel

Tags: , , , , ,

Leave a Comment