Tilpas dine madrasser med en gode topmadrasser

5. april 2016

Topmadras (foto: dunlopillo.dk)

Topmadras gør sengen personlig (foto: dunlopillo.dk)

Du bruger omkring en tredjedel af din dag i sengen. Her sover du og hviler dig, så du er frisk og klar til den kommende dag. Det kan du dog kun gøre, hvis du har en god seng, hvor du rigtig man slappe af og komme ned i den dybe, gode søvn, hvor der ikke er nogle drømme. En god seng starter med selve sengen, dernæst madrassen og slutter med topmadrassen. Topmadrasser kan gøre underværker for din seng og få din til at holde meget, meget længe.

 

Tilpas sengen med en topmadras

Topmadrassen er en tynd madras, du spænder oven på din madras. Den fås i mange varianter og er til at gøre dine madras helt optimal. Du tænker måske, hvorfor madrassen i sig selv ikke god nok. Det kan den også være, men det er sjældent. Topmadrassen giver dig mulighed for nemt og billigt at justere madrassen, så den passer helt til dig. Det kan være du gerne vil have din madras lidt hårdere, blødere eller måske med speciel overflade. Netop topmadrasser med særlige overflader er populære, fordi de har en god struktur.

 

Topmadrasser giver sengen en lang levetid

Udover at gøre din madras dejlig og helt perfekt til dig, så giver topmadrasser også din madras en lang levetid. Alle der har prøvet at købe en madras ved hvor dyr sådan en er. Man vil gerne have sin madras til at holde længe. Det kan du få den til med topmadrasser. De bliver spændt uden på din madras og tager sliddet, pletter og buler. Topmadrasser er langt billigere end en hel madras og du kan derfor nemt skifte din topmadras ud efter de par år, den holder. Du får altså både en seng, der passer helt perfekt til dig og holder i mange, mange år. Samtidig kan du skifte topmadrassen ud, hvis sengen er slidt eller du ønsker en anden overflade på senge. På www.dunlopillo.dk kan du se de mange forskellige topmadrasser.

 

 

Se mere herinde:

Engangsservice er fantastisk gang efter gang

En god seng giver en god nats søvn

Tags: , , ,

One Comment

  1. […] Tilpas dine madrasser med en gode topmadrasser […]

Leave a Comment