Vitrineskab løfter hjemmet op

3. februar 2017

Vis minderne frem med et vitrineskab (foto: traevarer.dk)

Mange af hjemmets møbler kan hurtigt være tunge at se på i din indretning af hjemmet. De er dog stadig gode til at skulle gemme de ting væk, vi ikke gider at vise frem eller kigge på til daglig. På den både ser vores hjem ikke så rodet ud og hjemmet syner større. Dog kan det være at nogle af de ting, vi gemmer væk, ville gøre sig godt i indretningen. Men hvordan viser man det frem, uden at det står over støver på en hylde?

 

Det kan du eksempelvis gøre med et vitrineskab. Den har nemlig glaslåger, og på den måde kan du vise dit fine porcelæn frem, samtidig med at du skærmer det fra støv med mere. Det er også med til at skabe noget stabilitet i din indretning og hygge i dine rum.

 

Et vitrineskab passer ind i alt

 

Det kan godt være, at du ikke umiddelbart kan se den store forskel mellem et almindeligt skab eller kommode og et vitrineskab. Hvordan er det sidste så bedre end det første? Et vitrineskab har den fordel at du kan hænge den på væggen, og derved optager den ikke så meget gulvplads som en kommode måske ville gøre. Det gør ofte at hjemmet synder større, fordi der bliver frigjort noget luft under møblerne. Du kan få dem i forskellige størrelser, farver og designs. Du kan bruge dem i alle dine rum. Fx i badeværelset, i soveværelset og i køkkenet.

 

Et lyst vitrineskab vil også med det samme skabe noget fokus på det, du har i skabene bag lågerne. Det betyder at du med vilje kan fremhæve det du har i skabet. Måske har du en sej designer ting, du gerne vil vise frem. Eller måske er det, det royale porcelæn. Det lyse træ passer også ind i de fleste hjem. Både i hjemmet, der er personligt og hyggeligt og i hjemmet der er nordisk minimalistisk. Du kan også sagtens behandle det i en mørkere lak eller male det i netop din yndlingsfarve.

 

Køb dine vitrineskabe her

 

 

Få mere inspiration:

Behageligt med en skammel

Spiseborde der samler og giver minder

Tags: , , ,

Leave a Comment